SIVUKARTTA     |     TULOSTA

 
Lopulliset sijoitukset: Mestis
Sijoitus Joukkue
1 Slideshow/TaCu
2 Jalonen/Loimaa
3 Proffan Kellari / CHCC
4 Pihtilät/Loimaa
5 Kivikopla / CHCC
6 Huru-Ukot/Loimaa
7 Rämö/Huittinen
 
Lopulliset sijoitukset: I Divisioona
Sijoitus Joukkue
1 Jääveivi/Loimaa
2 Hiittenharju Curling/Harjavalta
3 Syrjälä/Tarvasjoki
4 LSC/Ylöjärvi
5 Tihumäki/Huittinen
6 Stonehenget/Loimaa
 

Sarjakarsintojen sijoitukset:

1. Hiittenharju Curling - Harjavalta

2. HuruUkot - CC Loimaa

3. Jääveivi - CC Loimaa

4. Rämö - Huittinen

 
L-S liiga,  2012-13
säännöt
 
 
Sarjat
Mestaruussarjassa pelaa 7 joukkuetta viimevuotisen menestyksen perusteella. Loput 6 joukkuetta pelaa I divisioonaa. Ottelu-ohjelma ja tulokset päivitetään www.curling.fi/fi/kilpailut/paikallissarjat -sivustolle. Molemmat sarjat pelataan kaksinkertaisena ja lisäksi finaaliturnaus. 
Divari pelataan 3-6 joukkueen turnauksin kaikilla paikkakunnilla (Huittinen 21.10., Tarvasjoki 18.11.,Loimaa ?.12., Ylöjärvi 13.1., Harjavalta helmikuu ja loput pelit Loimaalla).
Mestaruussarjaa pelataan pääosin kolmen joukkueen turnauksin Loimaan putkessa ja Harjavallassa. Pelit vielä pääosin aikatauluttamatta. Arki-iltapelit 17-22.30 välisenä aikana tai vaihtoehtoisesti viikonloppuisin. Pelit päästään aloittamaan marraskuussa, kun saadaan Loimaan putkeen jää. Yksi kolmen joukkueen turnaus pelataan myös Harjavallassa vielä syksyllä. Lopetusturnaus pelataan Harjavallassa maaliskuussa, kun runkosarjat on pelattu.
Pelien hinnaksi on sovittu 40 euroa per joukkue, jonka jokainen pelipaikkakunta laskuttaa aina turnauksen yhteydessä.
 
Pelit ja säännöt
Otteluissa noudatetaan Suomen Curlingliiton virallisia pelisääntöjä. Pelit pelataan kuitenkin tuttuun tapaan kuuden pään peleinä. Peli voi myös päättyä tasan, jolloin pisteet kertyy niin, että voitosta saa 2, tasapelistä 1 sarjapistettä. Ennen peliä arvotaan viimeisen kiven edunsaaja. Sarjataulukossa tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuuden määrää 1.)keskinäiset pelit, 2.)keskinäiset kivipisteet 3.)kaikki kivipisteet.
 
Pelien peruuntumiset
Laadittua peliohjelmaa edellytetään noudatettavan. Mikäli jollekin joukkueelle ei mitenkään otteluohjelmassa laadittu pelipäivä (yllä mainittuja lukuunottamatta) sovi, niin siitä on ilmoitettava vastustajille ja allekirjoittaneelle viimeistään viikkoa ennen. Yritämme siinä tapauksessa löytää uuden pelipäivän. Ottelut on laadittu niin, että vierasjoukkueille on aina kaksi peliä samalla reissulla. Laadittuna aikana pelipaikalle saapumattomuudesta pelin häviää 0-6 ja jääaika laskutetaan normaalisti. 
 
Lopetusturnaus Harjavallassa
Tänä kautena uutena pelisysteeminä tulee Finaaliturnaus, jossa mukana on mestiksen 1.2.3.4. ja 6.,7. ja divarin 1.,2.  Mestiksen neljä parasta pelaa Page playoff -systeemillä mitalien värit. Ensivuoden sarjapaikoista pelataan myös samalla systeemillä. Jossa mestiksen 6. ja divarin 1.llä on etuasema Page playoff -järjestemässä. Samalla saadaan ensivuotta ajatellen ranking järjestys karsijoista, mikäli joukkuemäärä edellyttäisi mestaruusarjan joukkuemäärän muutosta.
 
Page playoff
kierros 1: 1vs2 ja 3vs4
kierros 2: 1vs2 häviäjä vastaan 3vs4 voittaja; pelaa fiinaaliin pääsystä
kierros 3: finaali 1vs2 voittaja kohtaa kierros 2 voittajan. Ja pronssiottelu: 3vs4 häviäjä vastaan kierros 2 häviäjä.
 
page playoff -pelit pelataan seitsemän pään peleinä
 
Curling Club Loimaa
kausi 2012-2013

L-S liiga INFO 28.9.2012

L-S Liiga 2012-13
Noudatetaan alkuperäistä ja tutuksi tullutta kahden sarjan liigajärjestelmää.
Mestiksessä pelaa seitsemän joukkuetta:
Kivikopla, Proffankellari, Rämö, Jalonen, Pihtilät, Huru-Ukot, TACU
Divarissa kuusi joukkuetta:
Stonehenget, Jääveivi, Syrjälä, Hiittenharju, LSC, Tihumäki

Mestis:
Pelataan kaksinkertainen sarja, jonka jälkeen lopputurnauksessa parhaat joukkueet vielä kohtaavat toisensa. Mestiksen häntäpää kohtaa lopputurnauksessa divarin parhaat. 
Pelipaikat Loimaan putki ja Harjavalta

Divari:
Pelataan myös kaksinkertaisena. Lopputurnauksessa kaksi parasta kohtaa Mestiksen häntäpäätä.
Pelipaikat niin, että kaikilla on mahdollisuus yhteen pieneen kotiturnaukseen.

Liigan aloitus on siis Huittisten turnaus su 21.10.2012, jossa pelaa kaikki kuusi divarin joukkuetta. 
Alustavasti liiga jatkuisi Mestiksen ensimmäisillä peleillä Harjavallassa 28.10. jossa mukana olisi Proffankellari, TACU ja Rämön joukkueet.

Toivon kovasti, että joukkueet sitoutuvat pelaamaan liigaturnauksissa heille osoitetut pelit varattuina aikoina. Pienimmissä Loimaan putken turnauksissa on helpompi sovitella peliaikoja, mikäli ylivoimainen este joukkueelle ilmenee, kunhan siitä tulee pyyntö hyvissä ajoin. 

Otan vastaan edelleen toivomuksia Loimaan putken pelipäivistä. (Esim. Arki ilta vai sunnuntai). Putkessa pelataan myös puulaakia talven aikana, joka rajoittaa tietyt arkipäivät liigallemme. (Toivotan myös vieraspaikkakuntalaiset tervetulleeksi erillaisinkokoonpanoin puulaakisarjaamme)

Pyrimme saamaan lokakuun aikana koko liigakauden pelit aikataulutettua. Divarin joukkueet voisivat myös alustavasti selvitellä kotiturnauksen ajankohtaa. (Neljän tunnin aikaa hallista)

Curling terveisin
CC Loimaa
Mika Matarmaa
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tiedote 26.8.2012
L-S liiga 2012-2013
 
 
1. Ilmoittautuminen
 L-S liigaan 2012-13 ilmoittautuminen alkanut. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9.2012. Ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostiin mika.matarmaa@pp.sonera.net tai suoraan curling.fi -sivustolle avattavaan paikallissarja -sivuille, joka toimii myös tuttuun tapaan otteluohjelmana ja tulospalveluna. Sarjan järjestävänä seurana tänä vuonna Curling Club Loimaa.
 
2. Pelit
 -Mestaruusarja pelataan seitsemän joukkueen sarjana viime vuotisten sarjapaikan lunastaneiden joukkueiden kesken. Ehdotuksena oli, että pelaisimme kolminkertaisen sarjan, joten pelejä tulisi silloin 18 / joukkue. (mikäli jokin joukkue on vastaan pelien lisääntymistä voi ilmoittaa kantansa ilmoittautumisaikana).
 
  -Loput joukkueet pelaa L-S liigan divisioonaa. Joka on tarkoitettu myös kaikille uusille aloitteleville curlingin harrastajille. Sarjasta tehdään ohjelmaltaankin leppoisa. Pelien määräksi mietittiin 12-15 kauden aikana. eli jos joukkueita on yli kuusi, niin sarja pelattaisiin kaksinkertaisena. Mikäli joukkueita saadaan yli kahdeksan mietitään onko silti kaksinkertainen sarja hyvä.
 
3. Pelipaikkakunnat
 -Mestaruussarjan jääolosuhteet halutaan pitää mahdollisimman tasokkaina ja huomioiden kaikille joukkuille kohtuulliset pelimatkat. Joten pelit tullaan pelamaan Loimaan putkessa ja päätösturnaus maaliskuussa Harjavallan curling hallissa. Paikallispelit Naantali ja Tampere/Huittinen voidaan pelata paikallisesti omilla paikkakunnilla. Loimaan putkessa pelit pelataan kolmen joukkueen turnauksina. Pääsääntöisesti niin, että paikalla on aina yksi joukkue Tampere/Huittinen ja yksi Turusta päin ja yksi Loimaan joukkue ja kaikki pelaa kaksi peliä. Näin ollen 18 pelin kautena vierasjoukkueille tulisi kuusi-seitsemän reissua Loimaalle kauden aikana ja lisäksi Harjavallassa päätösturnaus. Näin saadaan myös mahdollisimman tasaisesti pelejä joukkueille kauden aikana. 
 
  -Divaria halutaan pelata tasaisesti niillä paikkakunnilla, joilla on joukkue-edustus.
 
4.Pelipäivät
 Loimaan putkessa voidaan pelata myös arki-iltoina. Voidaanko aloittaa 17.30-19.15-21.00 ? Kotijoukkue voisi olla aina esim.eka ja viimeisessä vuorossa, joten vierasjoukkueen kahden pelin peliaika olisi joko 17.30-21 tai 19.15-22.30. Vaihtoehtoiseksi päiväksi voisimme ottaa rinnalle myös sunnuntai aamupäivävuoron esim.10 eteenpäin. Muut turnauspaikkojen päivät olisi sunnuntai aamu/päivä pelejä.
 
Divarisarja on kaavailtu aloitettavaksi lokakuun aikana. Mestis aloitetaan, kun saadaan Loimaan putkeen toimiva jää n. marraskuussa. Paikallispelit Huittinen/Tampere ja Turun suunnalla voidaan kuitenkin jo halutessaan startata lokakuussa.
 
5. Pelien hinnat neuvotellaan lähiaikoina turnauksia pitävien paikkakuntien kanssa. Edellisinä vuosina pelit on kustantanut 40 eur/peli/joukkue.
 
6. Laadittua otteluohjelmaa edellytetään noudatettavan. Joukkueessa pitää olla riittävä määrä pelaajia niin, että pelaajia riittää aina vähintään kolme ohjelmassa merkittyyn otteluun. Mikäli kuitenkin joukkueelle ylivoimainen este ilmenee, aikaisessa vaiheessa tehty pyyntö ottelun siirtämisestä pyritään huomioimaan varsinkin Loimaan pienemmissä turnauksissa.
 
Rohkeasti mukaan myös uudet joukkueet!
 
Aihe: L-S liigan Finaaliturnaus Harjavallassa 10.3.2013!

Tervehdys kaikille!

L-S liigan runkosarja on pelattu päätökseen! Kaikki Mestiksen joukkueet paitsi viides, matkaa 10.3. Harjavallan finaaliturnaukseen.

Sekä karsinta, että Mestiksen mitalit pelataan page playoff systeemillä.

Alla peliaikataulu finaalipäivälle.

Peli1   klo 8.00. rata1 K3-K4.
Peli2  Klo 9.00. rata2 K1-K2.
Peli3  klo 10.15 rata1 M1-M2
Peli4  klo 11.15 rata2 M3-M4
Peli5  klo 12.30 rata1 peli1voittaja-peli2häviäjä
Peli6  klo 13.30 rata2 peli3häviäjä-peli4voittaja
Peli7  klo 14.45 rata1 karsintafinaali (peli2voittaja-peli5voittaja)
Peli8  klo 17.00 rata1 pronssipeli (peli4häviäjä-peli6häviäjä)
Peli9  klo 17.00 rata2 Finaali (peli3voittaja-peli6voittaja)

Pelikoodit

M1 Mestiksen 1. (TACU)
M2 Mestiksen 2. (Pihtilät)
M3 Mestiksen 3. (Proffankellari)
M4 Mestiksen 4. (Jalonen)
K1 Mestiksen 6. (Huru-Ukot)
K2 divarin voittaja (Jääveivi)
K3 Mestiksen 7. (Rämö)
K4 divarin 2. (Hiittenharju curling)

Ensimmäisessä päässä joka pelissä viimeisen kiven edun saa runkosarjassa paremmin menestynyt joukkue. Pelin alussa arvotaan kivet, kummilla pelataan. Karsintasarjassa Mestiksen joukkueella on kyseinen etu. Pelit pelataan seitsemän pään peleinä ratkaisuun asti. Peliaikataulu on aika tiukka, joten pyydän reipasta pelaamista viikonloppuna.
Mestiksen kolme parasta palkitaan ja divarin voittaja, Jääveivi.
Karsinnan voittaja pelaa ensi vuonna mestaruussarjassa ja mikäli paikkoja on, myös karsinnan toiseksi sijoittunut joukkue. Karsinnan kolmannesta sijasta ei pelata, sen lunastaa joukkue, joka on runkosarjassa sijoittunut paremmin. Myös karsinnan kolmannella on etu ensi vuonna, mikäli sarjatasojen laadinta niin vaatii.


Nähdään Harjavallassa !

Terveisin
-Mika-

blank
blankblankblank
blank

© Curling Club Loimaa - Trival Oy