SIVUKARTTA     |     TULOSTA

 

Puheenjohtajan palsta

 

 

Vuodenvaihteen turnausviikonloput Loimaalla

 

27.-29.12.2013 ja 3.-5.1.2014 SM-tason viikonloput curlingin merkeissä ovat takana. Vaikka järjestänä varsinaisesti oli Suomen Curlingliitto, ilman paikallisen seuran talkoopanosta järjestelyt olisivat varmasti olleet melkoisissa vaikeuksissa. Nöyrimmät kiitokset siis kaikille seuramme aktiiveille, jotka uhrasivat vapaa-aikaansa tapahtuman onnistumiseksi. Kun vielä seuramme edustusjoukkue käytti tarjotun kotiedun maksimaalisesti hyväkseen, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen viikonloppujen antiin. Edustusjoukkueessa pelasivat viikonlopun aikana Jarmo Lintukangas, Jouko ja Pertti Pihtilä, Mika Matarmaa(skip.) sekä allakirjoittanut. Saldo siis kolme peliä ja kolme voittoa! Yritetään jatkaa vuotta yhtä onnistuneissa merkeissä!

t. Eino  

Country Curling 2013

 

Kirjoittelen tätä sunnuntai-ilta tämänvuotisen Country Curling-turnauksen jälkitunnelmissa. Tunnelmat ovat ihan hyvät. Paljon töitä riitti seuramme pienelle ydinporukalle, mutta kaikista tarpeellisista hommista selvittiin kunnialla. Puheenjohtajana tuntuu useasta pahalta, kun hommat kaatuvat niin harvojen harteille, enkä osaa sitouttaa suurempaa seuramme "väestöä" hommeleihin. Mutta niin se kai seuratoimnnassa on, että todellisisa aktiivijäseniä on vain kourallinen.
En rupea nimiä mainitsemaan, mutta asianomaiset itse tietävät keille kuuluu suurkiitos turnausjärjestelyistä. Toivattavasti edes tapahtuman onnistuminen antaa tyydytystä ja mielihyvää teille jokaiselle.

Hyvää alkavaa syksyä ja uutta curlingkautta!
t. Eino

 

 

blank
blankblankblank
blank

© Curling Club Loimaa - Trival Oy