Seuran joukkue pelasi vakuuttavan karsintaturnauksen Harjavallan Hiittenharjun Curlinghallissa 5.-6. lokakuuta pidetyssä neljän joukkueen mestaruussarja karsinnassa. Mestaruussarjassa pelaa kuusi Suomen parasta joukkuetta, kaksi heikointa joukkuetta putoaa kauden päätteeksi avoimiin karsintoihin. Nämä kaksi paikkaa täytetään edellisen kauden ykkösdivarin voittajalla ja ennen kautta pelattavalla karsintaturnauksen voittajalla. Tässä karsintaturnauksessa oli neljä joukkuetta, Äikiän ja Matarmaan joukkueet viimevuoden mestaruussarjasta ja Eivolan ja Järvisen joukkueet.

Lauantaina Loimaan joukkue voitti kaikki kolme peliä ja eteni suoraan sunnuntain finaaliin. Äikiän ja Järvisen joukkueet sen sijaan pelasivat sitä ennen välieräpelin pääsystä finaalipeliin. Ennakkosuosikki Äikiän joukkue joutui taipumaan Järvisen joukkueelle, joten Matarmaan joukkueen vastukseksi tulikin turkulainen Järvisen tiimi. Finaali oli tapahtuma rikas, joka ratkesi vasta viimeisen pään Järvisen Timon viimeisellä kivellä jääden aavistuksen heitto lyhyeksi.

Näin Curling Club Loimaa on jälleen edustettuna Suomen Mestaruussarjassa. Nämä pelit alkaa ensimmäisellä turnauksella joulun alusviikolla Kisakalliossa Lohjalla. Onnea ja menestystä peleihin.

Seuran joukkueessa pelaavat seuran omat kasvatit Mika, Timo ja Rami Matarmaa, Pertti Pihtilä ja Hiittenharju Curlingin Markku Olshin.